Nyheder

Her kan du læse seneste nyt om...

 

Generalforsamling onsdag den 15. marts 2023
Indkaldelse til generalforsamling den 15. marts 2023
Læs mere

Høringsrunde Klode Mølle
Det er nu vi skal stå sammen. Uanset om du bor nede ved strækningen Give – Haderslev eller oppe Løvel - Klode Mølle er det vigtigt at gøre modstand for at undgå en Hærvejsmotorvej før eller senere.
Læs mere

Ny bestyrelse (1)
Foreningen HærvejsmotorvejNEJTAK har haft generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde. Der er nu sket et skift i formandskabet:
Læs mere

Generalforsamling 2022
Generalforsamling mandag den 25. April kl 19.00 Fysisk møde og netmøde.. se nærmere
Læs mere

Den oplysende analyse
I starten af juni afholder Vejdirektoratet borgermøder i forbindelse med analyse af økonomi og miljø for en eventuel kommende motorvej fra Løvel til Klode Mølle, dvs. ved Viborg. Det er vigtigt at være godt forberedt til disse møder. På den måde kan du påvirke, at den alternative løsning ved at benytte det eksisterende vejnet kan blive taget alvorligt og blive en reel mulighed, som bliver svær at feje af bordet. Du kan forberede dig ved at læse vejledningen ”Den oplysende analyse”. For motorvejsstrækningen Give – Billund vil det også være godt at læse denne vejledning. For det første for i den offentlige debat fortsat at sætte spørgsmålstegn ved ideen om det hensigtsmæssige ved en motorvej. For det andet som baggrund for dit høringssvar, når Vejdirektoratet laver et forslag til anlægslov for strækningen.
Læs mere

Grønne veje til Viborg
Information om Grønne veje til Viborg
Læs mere

Resume af møde med Vejdirektoratet
Hermed resume af møde med Vejdirektoratet. Deltagere fra HærvejsmotorvejNEJTAK var Andra Pachai og Ellen Frydendal
Læs mere

Alternativ til en motorvej skal undersøges
Læserbrev 18. september 2021, Viborg Folkeblad
Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 8. september 2021
Hærvejsmotorvej NEJTAK afholder ekstraordinær generalforsamling online  onsdag, den 08. september kl. 19.00-20.30.
Læs mere

Opstartsmøde i Viborg mod motorvej
Viborg Bibliotekerne Mødelokale 1, Vesterbrogade 15, 8800 Viborg., kl. 17.00 - 20.00
Læs mere

Forslag til
Høringssvar
Læs mere

Nyhedsbrev
maj 2020
Læs mere

Nu venter vi ikke mere
på VVM
Læs mere

Generalforsamling 2020
på Vejle Bibliotek, - der informeres om ny dato snarest
Læs mere

VVM-rapport
nu offentliggjort....
Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling
d. 20. jan. på Vejle bibliotek kl. 18.30
Læs mere

Minister vil ikke møde
motorvejsmodstandere
Læs mere

Miljørapporter
Vejdirektoratets hjemmeside
Læs mere

Medieomtale
af generalforsamling mm ..
Læs mere

Generalforsamling 2019 afholdt ..
Formandens beretning og referat ..
Læs mere

Generalforsamling 2019
afholdes d. 18. marts på Roberthus Egtved bibliotek kl. 18.30
Læs mere

Det største indgreb mod naturen
siden istiden...
Læs mere

Enmandshærens beretning
Biolog og naturvejleder Thomas Nielsen fortæller
Læs mere

Afholdt generalforsamling 2018
Generalforsamling Hærvejsmotorvej Nej Tak 2018-03-19
Læs mere

Generalforsamling 2018
er den 19. marts kl. 18.30 - 21.00
Læs mere

Møde med vejdirektoratet
Den 15. juni er det muligt at høre seneste nyt om motorvejen, når vejdirektoratet afholder møde i Billund.
Læs mere

Læserbrev fra bestyrelsesmedlem
Vores aktive næstformand har skrevet dette læserbrev
Læs mere

Skriv læserbreve...se her hvordan
Foreningen har i samarbejde med retoriker Marie Viuff kreeret en lille og konkret vejledning til, hvordan det gode læserbrev imod Hærvejsmotorvejen skrives. Vi opfordrer alle til at deltage i debatten imod motorvejen.
Læs mere

Kommunalpolitikerne må melde klart ud
Bestyrelsesmedlem Ann Bøgelund har i JyskeVestkysten opfordret kommunalpolitikerne til at melde deres holdning til Hærvejsmotorvejen klart ud
Læs mere

Læserbreve
I de sidste par dage er der blevet skrevet gode og kritiske læserbreve. Vi opfordrer alle til at deltage i debatten om motorvejen!
Læs mere

Hærvejsmotorvej NEJTAK trækker folk af huse i Jordrup
Læs mere

Ny bestyrelse
Læs mere

Generalforsamling og borgermøde
Læs mere

Generalforsamling og borgermøde 2017
Læs mere

Sammenhæng mellem demens og motorveje
Som overskriften tydeligt siger, understøtter dette forskningsresultat, at flere motorveje bør undgås: http://www.dr.dk/nyheder/viden/tung-trafik-naer-bopael-oeger-risikoen-demens
Læs mere

VVM er besluttet
Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget indgået aftale om igangsættelse af VVM af Hærvejsmotorvejen (Midtjysk motorvej)!!! Husk at I stadig kan nå at præge processen fx ved at skrive under imod den. Læs mere om Folketingets beslutning her: https://www.trm.dk/da/nyheder/2016/groen-aftale-131216
Læs mere

Kritisk kronik i JP
Ny kritisk kronik i JP om Hærvejsmotorvejen
Læs mere

Infomøde i Ødsted og Vandel
Hærvejsmotorvej NEJTAK informere om Hærvejsmotorvejen d. 29/11 på Ødsted Skole. Den lokale Venstre-vælgerforeninger afholder sammen med Venstres byrådsgruppe et dialogmøde på Vandel Efterskole onsdag 30. november klokken 19 om Hærvejsmotorvejen. Vi opfordrer igen alle mand til at komme af huse.
Læs mere

Borgermødet i Gadbjerg
Artikel om borgermødet i Gadbjerg...
Læs mere

Infomøde om Hærvejsmotorvejen
Vi fortsætter vores turné i lokalområdet! - og afholder borgermøde d. 31/10 i Gadbjerg og d. 1/11 i Bredsten. Begge steder på de lokale skoler og begge steder i tidsrummet 19.30-21.00. På mødet præsenterer vi foreningens arbejde og formål, linjeføringerne, finanslovsforslag 2017’s bevilling til infrastruktur og de bekymrende 27 mia. til området i regeringens 2025-plan. Ta' gerne naboen med!
Læs mere

Borgermøde i Vandel 19. september 2016
På mødet præsenterer vi foreningens arbejde og formål, de to linjeføringer tæt på Vandel, Randbøl og Randbøldal, finanslovsforslag 2017’s bevilling til infrastruktur og de bekymrende 27 mia. til området i regeringens 2025-plan.
Læs mere

Genberegning af Hærvejsmotorvejen
Så udkom den! - Vejdirektoratets genberegning af Hærvejsmotorvejen. Desværre med en nedslående konklusion: Alle linjeføringer er "samfundsmæssigt rentable"! Læs rapporten her: http://www.trm.dk/da/publikationer/2016/rapport-om-midtjysk-motorvej
Læs mere

Spændende debatmøde
Motorveje er "gårsdagens tanker" - så klart fra budskabet fra Henning Hyllested (MF Enhedslisten), da han deltog i panelet i borgermødet d. 15. marts. Også trafikforsker Morten Skou Nicolajsen fra AAU forholdt sig kritisk til etablering af flere motorveje, mens Vejles viceborgmester Søren Peschardt ikke afviste en Hærvejsmotorvej - blot den ikke kommer til at gå gennem Vejle Ådal!
Læs mere

Generalforsamling
Den 15/3 kl. 18.30 afholder foreningen Hærvejsmotorvej NEJTAK generalforsamling på Rosborg Gymnasium i Vejle (Vestre Engvej 61, 7100 Vejle). I forlængelse af generalforsamlingen afholdes borgermøde med paneldebat i tidsrummet 19.15-21.30. Panelet med deltagelse af politikere og transporteksperter debatterer emnet: "Fremtidens transportbehov og -muligheder".
Læs mere

Svar på tiltale
Poul Andersen og Jens Vibjerg, henholdsvis formand og medlem af Hærvejskomiteen, sår i et læserbrev fredag, den 7. august tvivl om trafikforsker Morten Skou Nicolaisens konklusioner. Vi i foreningen Hærvejsmotorvej NEJTAK forholder os skeptiske til samtlige mellemregninger og resultater, som Andersen og Vibjerg kommer frem til. Læs mere her
Læs mere

Vestmotorvej NEJTAK
Af regeringsgrundlaget fremgår det, at en ny linjeføring til Hærvejsmotorvejen skal undersøges. En af foreningens medlemmer har forfattet følgende brev til Lars Løkke Rasmussen. Læs mere...
Læs mere

Hærvejsmotorvejen i valgkampen
I disse dage arbejder foreningen ihærdigt på at blive hørt i valgkampen. Vi opfordrer derfor også alle, der deler vores holdninger til at være aktive. Bland jer i debatten f.eks. her: http://politik.tv2.dk/valg2015/deltag-i-valgdebatten og http://www.dr.dk/Nyheder/politik/valg2015/Artikler/2015/05/27/203130.htm
Læs mere

Vi sætter en pæl igennem!
Mandag, den 16. marts kl. 17:00 ved Ravning Station sætter foreningen Hærvejsmotorvej NEJTAK spot på et af de sårbare områder, som de tre motorvejslinjeføringer kunne ramme.
Læs mere

Ny bestyrelse for foreningen
På generalforsamlingen d. 11. marts 2015 blev der dannet en ny bestyrelse for foreningen Hærvejsmotorvej NEJTAK. Bestyrelsens medlemmer samt billede af bestyrelsen ses under fanen "kontakt". Tak til alle der deltog på generalforsamlingen.
Læs mere

Genberegning af motorvejskorridorer
Vejdirektoratet har nu udsendt udbudsmateriale ( link nedenfor) på genberegningerne af de trafikale effekter af de tre korridorer med Landstrafikmodellen, som Folketinget sidste år besluttede skulle gennemføres.
Læs mere

Sæt kryds i kalenderen!!
Sæt kryds i kalenderen d. 11. marts 2015 kl. 19- 21. Foreningen Hærvejsmotorvej NEJTAK holder generalforsamling. Alle er velkomne i den store sal i Roberthus i Egtved (Den gamle rådhussal).
Læs mere

Opdatering
Vi har opdateret vores mediedækning af motorvejsartikler mm. Se under medieomtale. Send gerne links eller scan af artikler til os, hvis du ligger inde med nogle, som har relevans for os alle.
Læs mere

Ny regering og motorvejsdrømme
På DR Nyhederne kan man d. 28. november 2014 læse følgende artikel og se en video om Venstres ønsker for en Hærvejsmotorvej: http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/11/27/153420.htm http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/11/28/073333.htm
Læs mere

Forside på VAF
Tak til panelet, moderator Claus Have og alle fremmødte borgere for godt borgermøde d. 30. oktober på Vejle Bibliotek! Læs VAFs artikel om mødet under medieomtale
Læs mere

Borgermøde
På torsdag sker det - borgermøde om Hærvejsmotorvejen. Mødet foregår i Vejle Biblioteks store sal, Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle, den 30. oktober i tidsrummet kl. 19-21. Panelet består af: Anni Matthiesen, MF for Venstre Arne Sigtenbjerggaard, Vejles borgmester (V) Jens Grøn, lokal lodsejer og formand for skovgruppen i Vejle kommunes arbejde for nationalparken Morten Damgaard, Vejles turistchef Peer Høgsberg, naturvejleder Søren Peschardt, Vejles viceborgmester (S) Thorkild Kjeldsen, vicepræsident i Danmarks Naturfredningsforening Tag gerne naboen med og del gerne opslaget på facebook
Læs mere

Bliv medlem af Hærvejsmotorvej NEJTAK
Så er det muligt at melde sig ind i foreningen Hærvejsmotorvej NEJTAK. Se under fanen "Bliv medlem". Det koster 150 kr./ år at være medlem. Kontingentet går til foreningens oplysningsarbejde og arbejde imod Hærvejsmotorvejen
Læs mere

Stiftende generalforsamling
Haervejsmotorvejnejtak.dk holder stiftende generalforsamling onsdag d. 17. september 2014 på Roberthus i Egtved i tidsrummet 19.00-21.00.
Læs mere

Opdatering af hjemmeside
I disse dage bliver vores hjemmeside opdateret med seneste nyt og flere informationer om Hærvejsmotorvejen. Vi hører meget gerne ris/ros til siden på mail og håber, I vil være med til at dele siden på fb o.l.
Læs mere

SENESTE NYT
Generalforsamling onsdag den 15. marts 2023
Indkaldelse til generalforsamling den 15. marts 2023
Læs mere

Høringsrunde Klode Mølle
Det er nu vi skal stå sammen. Uanset om du bor nede ved strækningen Give – Haderslev eller oppe Løvel - Klode Mølle er det vigtigt at gøre modstand for at undgå en Hærvejsmotorvej før eller senere.
Læs mere

Ny bestyrelse (1)
Foreningen HærvejsmotorvejNEJTAK har haft generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde. Der er nu sket et skift i formandskabet:
Læs mere

因为之前我去看过医生, 医生说我有乳腺管堵塞和增生丰胸,营养吸收不进去,才导致胸部发育不起来的,现在乳腺管堵塞和增生都改善好了丰胸产品, 胸部也变得坚挺起来,没想到这个酒酿蛋还有疏通乳腺的功能。现在我的胸部也非常丰满了酒酿蛋丰胸, 当我那个男朋友再度出现在我眼前的时候,你们应该能猜到我鄙视他的表情,嘿嘿。想丰胸的姐妹们丰胸方法,现在真的是可以实现自己梦想的一刻了!