Alternativ til en motorvej skal undersøges

Alternativ til en motorvej skal undersøges

 

Af Per Smed, Louise Bertelsen, Ellen Frydendal, Kristoffer Kempe og Hugo Alrøe, medlemmer af arbejdsgruppen ”Grønne Veje til Viborg”

 

Vi er blevet bekendt med, at Transportminister Benny Engelbrecht mener, det vil være hensigtsmæssigt, at en alternativ såkaldt ”0+ løsning” til en motorvej indgår i Vejdirektoratets analysearbejde. En 0+ løsning betyder en løsning, der tilnærmelsesvis opnår de samme gevinster som en motorvej, men ved ombygning af det eksisterende vejnet.

 

Det er vi enige i. Vi foreslår, at Ydre Ringvej udvides op til fire baner, som den oprindeligt er forberedt til. Efter behov anlægges til- og frakørsler og under- og overføringer. Det vil give en mere glidende trafik end i dag. På ruten opstilles yderligere støjbarrierer, så de omkringliggende beboelser ikke generes. Overdækning af den udvidede vej vil være en rigtig fin løsning.

 

En 0+ løsning, som vi skitserer, er bedre for klimaet, miljøet og vil løse andre af de trafikale udfordringer ved Viborg.

 

Du kan læse mere i vores pjece, som ligger på Facebookgruppen ”Grønne Veje til Viborg”, HærvejsmotorvejNEJTAK.dk og EllenFrydendal.dk.

 

SENESTE NYT
Alternativ til en motorvej skal undersøges
Læserbrev 18. september 2021, Viborg Folkeblad
Læs mere

Grønne veje til Viborg
Hermed en pjece om grønne veje til Viborg
Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 8. september 2021
Hærvejsmotorvej NEJTAK afholder ekstraordinær generalforsamling online  onsdag, den 08. september kl. 19.00-20.30.
Læs mere

因为之前我去看过医生, 医生说我有乳腺管堵塞和增生丰胸,营养吸收不进去,才导致胸部发育不起来的,现在乳腺管堵塞和增生都改善好了丰胸产品, 胸部也变得坚挺起来,没想到这个酒酿蛋还有疏通乳腺的功能。现在我的胸部也非常丰满了酒酿蛋丰胸, 当我那个男朋友再度出现在我眼前的时候,你们应该能猜到我鄙视他的表情,嘿嘿。想丰胸的姐妹们丰胸方法,现在真的是可以实现自己梦想的一刻了!