Alternativ til en motorvej skal undersøges

Alternativ til en motorvej skal undersøges

 

Af Per Smed, Louise Bertelsen, Ellen Frydendal, Kristoffer Kempe og Hugo Alrøe, medlemmer af arbejdsgruppen ”Grønne Veje til Viborg”

 

Vi er blevet bekendt med, at Transportminister Benny Engelbrecht mener, det vil være hensigtsmæssigt, at en alternativ såkaldt ”0+ løsning” til en motorvej indgår i Vejdirektoratets analysearbejde. En 0+ løsning betyder en løsning, der tilnærmelsesvis opnår de samme gevinster som en motorvej, men ved ombygning af det eksisterende vejnet.

 

Det er vi enige i. Vi foreslår, at Ydre Ringvej udvides op til fire baner, som den oprindeligt er forberedt til. Efter behov anlægges til- og frakørsler og under- og overføringer. Det vil give en mere glidende trafik end i dag. På ruten opstilles yderligere støjbarrierer, så de omkringliggende beboelser ikke generes. Overdækning af den udvidede vej vil være en rigtig fin løsning.

 

En 0+ løsning, som vi skitserer, er bedre for klimaet, miljøet og vil løse andre af de trafikale udfordringer ved Viborg.

 

Du kan læse mere i vores pjece, som ligger på Facebookgruppen ”Grønne Veje til Viborg”, HærvejsmotorvejNEJTAK.dk og EllenFrydendal.dk.

 

SENESTE NYT
Generalforsamling onsdag den 15. marts 2023
Indkaldelse til generalforsamling den 15. marts 2023
Læs mere

Høringsrunde Klode Mølle
Det er nu vi skal stå sammen. Uanset om du bor nede ved strækningen Give – Haderslev eller oppe Løvel - Klode Mølle er det vigtigt at gøre modstand for at undgå en Hærvejsmotorvej før eller senere.
Læs mere

Ny bestyrelse (1)
Foreningen HærvejsmotorvejNEJTAK har haft generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde. Der er nu sket et skift i formandskabet:
Læs mere

因为之前我去看过医生, 医生说我有乳腺管堵塞和增生丰胸,营养吸收不进去,才导致胸部发育不起来的,现在乳腺管堵塞和增生都改善好了丰胸产品, 胸部也变得坚挺起来,没想到这个酒酿蛋还有疏通乳腺的功能。现在我的胸部也非常丰满了酒酿蛋丰胸, 当我那个男朋友再度出现在我眼前的时候,你们应该能猜到我鄙视他的表情,嘿嘿。想丰胸的姐妹们丰胸方法,现在真的是可以实现自己梦想的一刻了!