Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling afholdes den 20. januar 2020 på Vejle Bibliotek i den store sal kl. 18.30-20.30.

Vi håber på at få generalforsamlingens tilslutning til at foreningen deltager og indmeldes som forening i Borgerbevægelsen.dk for en demokratisk motorvejs-proces. Denne forening har bestyrelsesmedlemmerne i vores forening deltaget i stiftelsen af. Foreningens formand, jurist Louise Faber fra Borgerbevægelsen mod en motorvej i Egholmlinjen, deltager som oplægsholder. Hun vil redegøre for det hul i lovgivningen, der betyder at der ikke er reel klageadgang, og borgerne derfor ikke inddrages i processen. Louise vil komme ind på den eneste klagemulighed, vi som borgere har, og den kræver minimum 100 betalende medlemmer af foreningen. Det er vores store håb, at vores forening kan mønstre 100 medlemmer i løbet af foråret 2020.
Den nystiftede forening Borgerbevægelsen.dk for en demokratisk motorvejsproces tæller bestyrelses-medlemmer fra Egholmgruppen, Hærvejsgruppen og Hærvejsmotorvej NEJTAK. Formålet er at få sat motorvejsprojekter på den nationale dagsorden, og selvfølgelig skal vi drage nytte af hinandens erfaringer til de lokale foreninger. Foreningen kan følges på Facebook og snart på en hjemmeside.
Hvis du ser dette opslag på Facebook og gerne vil på vores mailliste eller har fået ny mailadresse siden sidst, så skriv gerne til os på haervejsmotorvejnejtak@gmail.com
Kontingentbetaling
Kontingentet i vores forening er personligt (og ikke for alle husstandens medlemmer). Kontingentet er på 100 kr. Vi har brug for mange medlemmer. Vi vil gerne gøre status over antallet af medlemmer. Derfor vil vi bede alle interesserede og medlemmer om at indbetale kontingent på
Reg. 0878 Kontonr. 3225774381
Kontingentet gælder til januar 2021
På bestyrelsens vegne med ønsker om, at vi bliver rigtig mange i 2020, ønskes alle
en glædelig jul og et godt nytår
Tina Petersen

SENESTE NYT
Generalforsamling onsdag den 15. marts 2023
Indkaldelse til generalforsamling den 15. marts 2023
Læs mere

Høringsrunde Klode Mølle
Det er nu vi skal stå sammen. Uanset om du bor nede ved strækningen Give – Haderslev eller oppe Løvel - Klode Mølle er det vigtigt at gøre modstand for at undgå en Hærvejsmotorvej før eller senere.
Læs mere

Ny bestyrelse (1)
Foreningen HærvejsmotorvejNEJTAK har haft generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde. Der er nu sket et skift i formandskabet:
Læs mere

因为之前我去看过医生, 医生说我有乳腺管堵塞和增生丰胸,营养吸收不进去,才导致胸部发育不起来的,现在乳腺管堵塞和增生都改善好了丰胸产品, 胸部也变得坚挺起来,没想到这个酒酿蛋还有疏通乳腺的功能。现在我的胸部也非常丰满了酒酿蛋丰胸, 当我那个男朋友再度出现在我眼前的时候,你们应该能猜到我鄙视他的表情,嘿嘿。想丰胸的姐妹们丰胸方法,现在真的是可以实现自己梦想的一刻了!