Generalforsamling 2018

Generalforsamlingen er den 19. marts kl. 18.30 - 21.00 på Vejen Gymnasium 

 

Der vil være en kort pause mellem generalforsamlingen efter foreningens forskrifter og anden del af mødet, hvor Leif Hald Pedersen fra Vejdirektoratet deltager. Han kan orientere om processen med VVM-undersøgelsen og status for arbejdet med miljøvurdering og fastlæggelse af mulige linjeføringer for motorvejen. Desuden deltager Frank Schwaner fra Liberal Alliance i Kolding. Han er modstander af Hærvejsmotorvejen og formidler spørgsmål til Ole Birk Olesen (stilles via vores mailadr. inden den 11. marts eller i Facebookgruppen Hærvejsmotorvej - Hvorfor?) og svar på disse på vores møde.

Der udsendes en mere detaljeret dagsorden mandag, den 12. marts 2018.

 

Vi bliver nødt til at have en fornemmelse af antallet af deltagere, så vi beder om en tilkendegivelse på dette link: http://hvemkommer.dk/304c99

 

Med venlig hilsen Bestyrelsen

SENESTE NYT
Høringsrunde Klode Mølle
Det er nu vi skal stå sammen. Uanset om du bor nede ved strækningen Give – Haderslev eller oppe Løvel - Klode Mølle er det vigtigt at gøre modstand for at undgå en Hærvejsmotorvej før eller senere.
Læs mere

Ny bestyrelse (1)
Foreningen HærvejsmotorvejNEJTAK har haft generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde. Der er nu sket et skift i formandskabet:
Læs mere

Generalforsamling 2022
Generalforsamling mandag den 25. April kl 19.00 Fysisk møde og netmøde.. se nærmere
Læs mere

因为之前我去看过医生, 医生说我有乳腺管堵塞和增生丰胸,营养吸收不进去,才导致胸部发育不起来的,现在乳腺管堵塞和增生都改善好了丰胸产品, 胸部也变得坚挺起来,没想到这个酒酿蛋还有疏通乳腺的功能。现在我的胸部也非常丰满了酒酿蛋丰胸, 当我那个男朋友再度出现在我眼前的时候,你们应该能猜到我鄙视他的表情,嘿嘿。想丰胸的姐妹们丰胸方法,现在真的是可以实现自己梦想的一刻了!