Generalforsamling 2019

Årets generalforsamling i Hærvejsmotorvej NEJTAK foregår mandag, den 18. marts 2019 kl. 18.30-19.15 på Roberthus, Egtved Bibliotek,Tybovej 2, 6040 Egtved. Dagsorden i følge vedtægterne.

Kl. 19.15 afsluttes generalforsamlingen og efter en lille pause (senest kl. 19:30) fortsætter mødet som et informationsmøde med adgang for alle interesserede.

Fra kl. 19.30 til 21.15

Oplæg fra paneldeltagerne og efterfølgende debat.
I panelet er … ….

Karina Lorentzen Dehnhardt, byrådsmedlem i Kolding Kommune, tidligere MF’er og kandidat til det kommende folketingsvalg.

Ivan Lund Pedersen, miljøbevægelsen NOAH, speciale trafik.

Bjarne Aasø, Alternativet og kandidat til det kommende folketingsvalg.

Vandad Pachai, bror til Andra fra bestyrelsen, lodsejer og eksproprieret.

 

Der er et opslag på vores Facebook side, hvor man kan tilmelde sig eller sende en mail, så vi får et overblik over hvor mange der kommer. Men det er også tilladt bare at dukke op.

Der vil være mulighed for en kop kaffe, the eller en sodavand under mødet.

Vel mødt!
Bestyrelsen

SENESTE NYT
Høringsrunde Klode Mølle
Det er nu vi skal stå sammen. Uanset om du bor nede ved strækningen Give – Haderslev eller oppe Løvel - Klode Mølle er det vigtigt at gøre modstand for at undgå en Hærvejsmotorvej før eller senere.
Læs mere

Ny bestyrelse (1)
Foreningen HærvejsmotorvejNEJTAK har haft generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde. Der er nu sket et skift i formandskabet:
Læs mere

Generalforsamling 2022
Generalforsamling mandag den 25. April kl 19.00 Fysisk møde og netmøde.. se nærmere
Læs mere

因为之前我去看过医生, 医生说我有乳腺管堵塞和增生丰胸,营养吸收不进去,才导致胸部发育不起来的,现在乳腺管堵塞和增生都改善好了丰胸产品, 胸部也变得坚挺起来,没想到这个酒酿蛋还有疏通乳腺的功能。现在我的胸部也非常丰满了酒酿蛋丰胸, 当我那个男朋友再度出现在我眼前的时候,你们应该能猜到我鄙视他的表情,嘿嘿。想丰胸的姐妹们丰胸方法,现在真的是可以实现自己梦想的一刻了!