Nu venter vi ikke mere

Nu venter vi ikke mere….

VVM-undersøgelsen er udkommet og findes til download med et hav of delrapporter på Vejdirektoratets hjemmeside (se link nederst). På samme hjemmeside er også udmeldt borgermøder og skriftlig høringfrist. Det første borgermøde er i skrivende stund lige om lidt i Billund. De andre er:

 

Torsdag d. 12. marts 2020
kl. 19.00 - 21.00
Arena Syd
Idrætsvej 3
6580 Vamdrup

 

Mandag d. 16. marts 2020 
kl. 19.00  - 21.00
Sportshotel Vejen, 
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

 

Tirsdag d. 17. marts 2020
kl. 19.00 - 21.00
Haderslev Idrætscenter
Stadionvej 5
6100 Haderslev

 

Vejdirektoratet skriver: ”På borgermøderne vil projektets forskellige løsninger blive præsenteret, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Vejdirektoratets fagfolk om projektet.

 

Vi håber, at du vil deltage i debatten.”

 

Der er vel strengt taget lagt om til informationsmøder og ikke så meget en debat. De beder os desuden om at tage stilling til en del af et samlet projekt på i alt 180 km. Forundersøgelsen for linjeføringerne nord for Give kommer først senere i år.

 

Den skriftlige høringsfrist er den 13. april. Det kommer vi kort ind på generalforsamlingen.

 

Vi nærlæser VVM-rapporten og falder over mange bekymrende oplysninger og mulig-heder, som rapporten peger på. Linje-føringerne, der er ”undersøgt” øst og vest om Lunderskov, Vandel og Billund bl.a. er alle i nærheden af Natura 2000 områder og fredede natur-/stilleområder. Som ventet har de også ”vupti” taget den tidligere VVM-undersøgte ”Borgmestervej” nu kaldet tværforbindelse fra E45 til Bredsten ind igen. Den faldt faktisk væk i forbindelse med at kommissoriet for VVM-undersøgelsen blev vedtaget tilbage i 2017. Billedet nedenfor er fra rapportens side 8 og omhandler netop dette. Konklusionen må I selv gøre.

 

Vores generalforsamling, som i år er søndag, den 22. marts kl. 13.00-17.30 i foredragssalen på Vejle Bibliotek.

 

Det er en ”2 i 1” for ved samme lejlighed præsenteres Borgerbevægelsen.dk for en demokratisk motorvejsproces kort og har sin første generalforsamling. Vi har inviteret spændende gæster til at komme og holde oplæg.  Det er muligt at komme med forslag til punkter til dagsordenen for vores generalforsamling – gerne hurtigst muligt og senest en uge før. Et mere detaljeret program for denne søndag eftermiddag udsendes i løbet af uge 10.

 

Borgerbevægelsen.dk for en demokratisk motorvejsproces blev i januar præsenteret og den ekstraordinære generalforsamling gav sit tilsagn til at vores forening indmeldes.

 

Borgerbevægelsen.dk har udarbejdet et moratorium, som er sendt til influencers, pressen og politikere. Det vedlægges her til jer.

 

Vi minder om medlemskontingent for 2020. Kontooplysninger findes på vores hjemmeside, medlemskabet er personligt og koster kr. 100.

 

Vi håber at se rigtig mange af jer til generalforsamlingen og her først til borgermøderne. Vi vil dele forskellige materialer ud med vores logo, som bl.a. kan  sættes på tøjet. Det skal gerne være tydeligt for pressen, at der er modstand mod Hærvejen.

 

Tag gerne naboen med!

 

 

Med venlig hilsen

På bestyrelsens vegne

Tina Petersen

SENESTE NYT
Høringsrunde Klode Mølle
Det er nu vi skal stå sammen. Uanset om du bor nede ved strækningen Give – Haderslev eller oppe Løvel - Klode Mølle er det vigtigt at gøre modstand for at undgå en Hærvejsmotorvej før eller senere.
Læs mere

Ny bestyrelse (1)
Foreningen HærvejsmotorvejNEJTAK har haft generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde. Der er nu sket et skift i formandskabet:
Læs mere

Generalforsamling 2022
Generalforsamling mandag den 25. April kl 19.00 Fysisk møde og netmøde.. se nærmere
Læs mere

因为之前我去看过医生, 医生说我有乳腺管堵塞和增生丰胸,营养吸收不进去,才导致胸部发育不起来的,现在乳腺管堵塞和增生都改善好了丰胸产品, 胸部也变得坚挺起来,没想到这个酒酿蛋还有疏通乳腺的功能。现在我的胸部也非常丰满了酒酿蛋丰胸, 当我那个男朋友再度出现在我眼前的时候,你们应该能猜到我鄙视他的表情,嘿嘿。想丰胸的姐妹们丰胸方法,现在真的是可以实现自己梦想的一刻了!