Vi sætter en pæl igennem

Kære lokale borgere og medlemmer

 

Hærvejsmotorvej NEJTAK sætter en pæl igennem!

 

På mandag, den 16. marts kl. 17:00 ved Ravning Station sætter foreningen Hærvejsmotorvej NEJTAK spot på et af de sårbare områder, som de tre linjeføringer kunne ramme.

 

Med hjælp fra lodsejere og eventuelle sponsorer vil vi i den kommende tid i det åbne landskab vise, hvor de tre linjeføringertracéer skærer igennem ved at sætte en række pæle. Pælene er forsynet med oplysninger, samt en QR-kode som linker til vores hjemmeside. Pælene koster 100 kr. pr. stk. og kan bestilles via vores hjemmeside. De placeres fortrinsvis i tracéerne.

 

De første pæle sættes på hjørnet ved p-pladsen hos Jørgen Jøker. Her er vi lidt på afstand af tracéen, men absolut i støjgenezonen, for ikke at tale om alle de andre gener.

 

Kom og vær med og tag gerne naboen med også!

 

Med venlig hilsen

 

Hærvejsmotorvej NEJTAK

 

SENESTE NYT
Høringsrunde Klode Mølle
Det er nu vi skal stå sammen. Uanset om du bor nede ved strækningen Give – Haderslev eller oppe Løvel - Klode Mølle er det vigtigt at gøre modstand for at undgå en Hærvejsmotorvej før eller senere.
Læs mere

Ny bestyrelse (1)
Foreningen HærvejsmotorvejNEJTAK har haft generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde. Der er nu sket et skift i formandskabet:
Læs mere

Generalforsamling 2022
Generalforsamling mandag den 25. April kl 19.00 Fysisk møde og netmøde.. se nærmere
Læs mere

因为之前我去看过医生, 医生说我有乳腺管堵塞和增生丰胸,营养吸收不进去,才导致胸部发育不起来的,现在乳腺管堵塞和增生都改善好了丰胸产品, 胸部也变得坚挺起来,没想到这个酒酿蛋还有疏通乳腺的功能。现在我的胸部也非常丰满了酒酿蛋丰胸, 当我那个男朋友再度出现在我眼前的时候,你们应该能猜到我鄙视他的表情,嘿嘿。想丰胸的姐妹们丰胸方法,现在真的是可以实现自己梦想的一刻了!